Leta i den här bloggen

måndag 3 januari 2011

Molly Sandén vill bekämpa sjuka skönhetsideal

Detta är sångerskan Molly Sandén på omslaget till senaste numret av Vecko-Revyn. Men allt är inte vad det ser ut att vara. Se meddelandet under bilden som även finns i tidningen. (Klicka på bilderna för att göra dem större).


Bra kampanj eller kunde man ha gjort den på ett bättre sätt?

5 kommentarer:

  1. Jag tycker att det är en bra kampanj, men i och med att alla tidningar kör med retuscherade omslagsbilder blir ju denna inget nytt eller uppseendeväckande. Det hade varit bättre, tycker jag, om de istället kört en helt och hållet oretuscherad bild på omslaget, för att visa att hon är fin som hon är :)

    SvaraRadera
  2. Men visar dom den verkliga bilden på henne då? Det hade nog gett större effekt. Bilder säger trots allt mer än tusen ord, så att SÄGA att det inte är en äkta bild säger egentligen inte lika mycket som om man skulle göra ett RIKTIGT helt oretuscherat omslag.

    SvaraRadera
  3. Jag håller helt med er. Här ville man väl men vågade samtidigt inte gå hela vägen.

    SvaraRadera
  4. Tycker bilden är snygg!!
    Bluffen ligger snarare i att många tjejer såg ut så där innan alla började strunta i fullständigt vad skit man stoppade i sig, nu början av 2000 talet.. Så texten att det är omöjligt är en ren lögn.. 90-talet var bra mycket fler tjejer smala & snygga för man brydde sig.. Inte så mycket macdonals & godis som många frossar på idag.. Fläskiga killar, vanligt med.. Tvivlar på att tjejer gillar det.. :/

    SvaraRadera
  5. Fånigt och utan belägg GS...!

    Enligt en vetenskaplig undersökning i USA innehar där bara 3 procent av alla tjejer den genetiska förutsättningen för att kunna motsvara "idealkvinnan" såsom hon utmålas i reklam & media!!!

    SvaraRadera